Noul single al lui Pepe – Dominicana

0
2168

tamy&pepe---dominicana-6Dupa ce anul trecut a lansat “E Vara Mea / Sol de Playa” in acest sezon Pepe impune ritmurile latino petrecerilor nebune ale noptilor fierbinti de vara cu un nou single, “Dominicana”, propunerea artistului pentru “piesa verii lui 2015”, prima colaborare a lui Pepe cu o voce feminina pe o melodie originala.

Videoclipul pentru “Dominicana” a fost filmat deja in regia lui Larry Maronese care a mutat atmosfera fierbinte a Caraibelor la Mamaia pentru o zi, Crema Beach servindu-i drept platou de filmare.

“Tamy mi-a placut din prima clipa in care am auzit piesa si de aceea mi-am dorit foarte mult aceasta colaborare. Mariajul nostru profesional este unul excelent in ciuda faptului ca venim din zone muzicale cumva diferite :). Fara sa ne dam seama, la “Dominicana”, am reusit sa repetam experienta de anul trecut de la “E Vara Mea”. Totul s-a transformat intr-o mega petrecere si am avut din nou sentimentul ca a filma un videoclip poate inseamna si multa distractie pe langa munca, bineinteles”, spune Pepe.

Ce zice Tamy despre colaborarea cu Pepe? Asa cum era de asteptat, ea are numai cuvinte de lauda la adresa celebrului artist.

“Sunt foarte incantata de aceasta colaborare, l-am descoperit pe Pepe ca un artist complet, foarte serios si implicat in tot ceea ce face. Am avut noroc cu el si la dans, el danseaza foarte bine, m-a condus putin, pentru ca eu ma pierdusem in peisaj.  Am filmat si pe mare, mi-a fost putin rau, dar am trecut cu bine peste asta. Am vazut ca Pepe a pus si un mic filmulet de la filmari pe pagina lui de Facebook, in care se aude si o parte din refren, iar parerile oamenilor sunt poz itive,a  avut un feedback bun. Am avut foarte multe de invatat de la Pepe cu ocazia acestei colaborari si o sa am in continuare!”, spune Tamy.

tamy&pepe---dominicana-1 tamy&pepe---dominicana-2 tamy&pepe---dominicana-3 tamy&pepe---dominicana-4 tamy&pepe---dominicana-5

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: