Piesa noua de la Puya „Baga bani” feat. Don Baxter

0
1133

puya baxter baga bani

Don Baxter este o prezenta tot rara in peisajul muzical romanesc in calitate de Mc, artistul se ocupa in mod special de productia muzicala in special pe partea de instrumentale alaturi de colegii sai de la HaHaHa production. In ciuda faptului ca are mullte piese „la sertar” artistul nu se incumeta sa le dea viata la microfon chiar daca colegii sai il impulsioneaza constant- si nu  cu licori bahice neaparat.

Puya a reusit sa il convina pe Don Baxter sa faca o piesa cu el care se numeste „Baga bani” si sunt convins ca va fi unul dintre hiturile acestei veri, nu de alta dar beneficiaza si de compozitia lui Connect-R, care s-a inotrs la „prima dragoste” asa cum spune Puya. Piesa „baga bani” va fi inclusa pe  asteptatul E.P. „Maidanez”

 

Despre colaborarea cu Baxter, Puya a declarat ca se bucura foarte mult de aparitia acestei piese si mai mult decat atat la convins cu greu pe „Don” sa intre pe aceasta piesa.

Baga Bani” a fost inregistrata pe parcursul unei singure zile, in studioul Rappin’On Production, impreuna cu Don Baxter. A fost ceva foarte spontan si totodata amuzant. Puya: Connect-R are o puternica istorie in muzica rap. Putin stiu ca ii propusesem sa cante pe piesa Marijuanei – „Tre’ sa spun” – inca din ’98 pe cand era intr-o trupa rap numita Gigantii. Dar se pare ca toate se intampla la timpul lor…

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: