Voltaj-Din toata inima ( videoclip )

0
1607
din toata inima turneu

Voltaj a lansat in sfarsit clipul piesei Din Tota inima, o piesa in „trei culori” am putea spune, o piesa nationalista in cel mai pur sens al cuvantului. Baietii sunt adevarati patrioti, iubesc Romania si tin sa o spuna si in cantecele lor. Piesa a fost scrisa cu mult suflet si asta se simte in fiecare vers si vibreaza in fiecare nota. Clipul este regizat de echipa The Brothers M si contine imagini spectaculoase din Romania, inclusiv cu Ivan Patzaichin unul dintre simbolurile sportului romanesc,videoclip Voltaj Din toata inima

Este un videoclip la care am muncit foarte mult, poate chiar cel mai mult dintre toate pe care le-am facut pana acum. Am filmat timp de 6 zile si suntem bucurosi ca vremea a tinut cu noi si am reusit sa iasa totul asa cum ne-am dorit. Este un videoclip facut din toata inima pentru Romania. Ne iubim tara si ne mandrim cu meleagurile frumoase pe care le are. Sunt atatea locuri superbe in tara noastra incat n-am putut sa le cuprindem pe toate in videoclip. De aceea ne-am gandit sa facem o varianta extinsa si sa v-aratam mai mult”, a declarat Calin Goia.

Multi oameni care fac cinste Romaniei apar in videoclip. Printre ei se numara: legenda olimpica Ivan Patzaichin, pilotul Adrian Teslovan si primul roman care a traversat inot Canalul Manecii, Andrei Rosu. “Suntem onorati ca au acceptat invitatia noastra. Credem ca Romania are foarte multi oameni valorosi, iar lumea trebuie sa-i cunoasca si sa le aprecieze performantele. Noi incercam in masura in care putem sa promovam valorile romanesti”, adauga solistul trupei.

Luna aceasta pe 8 August, la Navodari, Voltaj si Kaufland au dat startul unui turneu intitulat „Din toata inima”.

Voltaj va canta cu orchestra filmarmonica formata din 45 de muzicieni la Sala Palatului

Turneul se va incheia la Bucuresti, vineri, 16 octombrie, cu o productie spectaculoasa la Sala Palatului – Voltaj – Din toata inima Simfonic. „Este o premiera si o bucurie pentru noi sa cantam alaturi de o orchestra filmarmonica formata din 45 de muzicieni. Ne pregatim intens pentru acest concert si abia asteptam sa vedem reactia fanilor nostri cand vor auzi piese mai vechi si mai noi cantate alaturi de o orchestra”, spune Calin Goia despre concertul de la Sala Palatului.

videoclip Voltaj Din toata inima

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: