Noul single Stefan Banica este semnat de Marius Moga

Date:

Recunoastem ca nu ne-am fi asteptat la colaborarea dintre Marius Moga si Stefan Banica; sunt din generatii diferite si s-au consacrat in stiluri muzicale complet diferite. Banica  a devenit celebru in Romania prin o reinterpretare a stilului rock`n` roll, iar  Marius Moga s-a remarcat prin compozitii dance si r`n`b. Dar au ajuns sa colaboreze dintr-o joaca, iar asa a iesit si  ” Ce este dragostea”, o piesa evident de dragoste care ne sfatuieste sa recunoastem adevaratul tren al iubirii si sa nu-l pierdem.

Piesa va beneficia si de un clip regizat de fratele lui Marius Moga, Iulian ce a fost  filmat in spatiu deschis intr-un parc din  Bucuresti. Versurile si muzica sunt compuse de Stefan Banica si Marius Moga, care canta pentru prima oara impreuna pentru a demonstra ca, in muzica, nu exista limite cand vine vorba despre combinarea stilurilor. Asa cum ne asteptam de la Marius, acesta a presarat si pasaje RNB, astfel ca piesa va fi un pic diferita fata de ce ne-a obisnuit Stefan pana acum.

sursa foto: Facebook Stefan Banica

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...