Paul „Maximus”: „Vreau sa ma uit la sanii tai mari”

0
813

Stiti cu siguranta cele 2 personaje din reclama Vodafone: Paul „Maximus” si Ioana alias „Cristina”; sunt tineri, haiosi, actori si…. realizatori radio, mai nou. Ei sunt prezentatorii emisunii matinale Bine dimineata de la Radio 21, alaturi de Bogdan Ciudoiu aka „Bobo Bulgaras” :)) Daca aveti chef sa zambiti si sa va incepeti dimineata „frumos” va recomadam emisiunea lor din tot sufletul.

Astazi gasca nebuna a discutat, printre altele, despre marirea de sani, la propunerea Ioanei care se gandea la un astfel de „artificiu” pentru dotarile proprii. Paul, desigur, era super incantat de ideea prieteni sale, pentru ca daca nu stiti Paul a combinat-o pe Cristina in viata reala, chiar daca in reclama inca mai incearca.

Astfel ca, la final de emisiune dupa ce Ioana s-a convins, dupa discutiile cu ascultatorii Radio 21 ca e mai bine naturala, Paul a aruncat replica savuroasa: „Eu vreau sa ma uit la sanii tai mari”, desigur in gluma ….sau NU :)) Cum ar spune fetele: Barbatii astia, niste obsedati 😀Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: