Agentul 007-Coordonata Skyfall

Date:

Am fost zilele acestea la Cinema si am vazut cel mai nou film din seria Agentul 007: Coordonata Skyfall; un film in care actiunea este pe primul plan, asa cum era de asteptat, efectele speciale sunt la inaltime…dar din punctul meu de vedere un pic cam intins pe parcursul celor 114 minute. Si in acest film personajul principal,james bond este interpretat de Daniel Craig. Este posibil ca viitorul film Agentul 007 sa fie fara Craig: Starul lui „Skyfall„, Naomie Harris, a confirmat  „din greseala” in timpul unui interviu pentru Huffington Post ca a existat o intalnire recenta intre producatorii francizei Bond si Idris Elba in vederea preluarii de catre a acesta, pe viitor, a rolului principal.

In Coordonata Skyfall, „sefa” agentului este urmarita de trecutul ei, de fostul ei agent trecut in tabara adversa, Silva (Javier Bardem) personaj negativ cu care trebuie sa se lupte James Bond. Agentul ne este prezentat si ca fiind un pic cam trecut pentru a fi inca activ si astfel producatorii ii pregatesc iesirea din scena in viitoarea serie. Sediul MI6 este atacat, iar M este astfel forţată să mute agenţia. În urma acestor evenimente, autoritatea şi funcţia sa sunt ameninţate de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul preşedinte al Comitetului de Inteligenţă şi Securitate.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...