Ruby – De la distanta (New video)

0
2259

de-la-distanta-video

De la distanta, se numeste noua piesa a lui Ruby, ce vine insotita de un videoclip foarte sexy in tonuri de alb-negru. Un clip regizat de Cercel Lazar,  De la distanta  este un videoclip de imagine, in care Ruby pastreaza sex-appeal-ul cu care ne-a obisnuit.

Cu siguranta e cea mai sensibila piesa a mea, de pana acum. Nu imi schimb stilul, nu voi face alt gen de muzica, pur si simplu De la distanta inseamna o evolutie normala. Am lucrat, ca si pana acum, cu Alex Velea si Smiley, dar si alaturi de foarte talentatul compozitor Max Kissaru, cat si alaturi de Deliric si DOC de la CTC. Suntem mai mult decat multumiti de rezultatul obtinut si simtim cu totii ca aceata piesa o sa rupa!„, a declarat Ruby.

Noul single Ruby, De la distanta ne-a surprins pe toti. In timp ce lucram nu ne venea sa credem cat de bine suna tot. Nu avem nicio indoiala ca va fi hit. Pot spune cu mandrie ca aceasta piesa este prima lansata alaturi de HaHaHa Production si Cat Music, de catre label-ul meu Golden Boy Society.”, a povestit si Alex Velea.

Cele mai recente piese ale artistei sunt: Toata tara  si Baiat de bani gata.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: