Colaborare TARE Cabron feat. Smiley & Guess Who – Da-o tare!

0
1183

smiley guess who cabronO colaborare inedita sare in scena in aceste  zile si suntem convinsi ca va rasuna in toate clubrile in acest sfarsit de an. Cele 3 nume aflate pe aceasta piesa ne asigura ca vorbim de un viitor hit. Muzica a fost compusa de Chisaru Maxim si Smiley iar versurile au fost scrise de toti cei trei artisti ce se aud pe aceasta piesa.

Smiley, capul rautatilor de la HaHaHa production este extrem de activ atat in studioul vesel cat si in emisiunile de televiziune dar si in activitati caritabile. Am stat de vorba acum ceva timp cu Smiley si l-am intrebat cum face fata unui program atat de incarcat, iar el ne-a raspuns ca sectretul sta in echipa care o ai alaturi pentru fiecare proiect, astfel reusesti sa finalizezi toate  la timp.

Apropo de actiuni caritabile, artistul de la HaHaHa Production a anuntat pe pagina sa de facebook ca a devenit ambasador Unicef:

Mă simt cu adevărat onorat să fiu numit Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF România. E o reală împlinire și deopotrivă o mare provocare pentru mine să primesc acest titlu și mă angajez să fac tot ce îmi stă în putință pentru ca viața copiilor să fie una mai fericită, mai liniștita și – pe cât posibil – lipsită de greutăti”, a declarat Smiley. “Copiii de astăzi sunt cei care ne vor construi nouă viitorul, așa că merită devotamentul, grija și ajutorul nostru pentru o Românie mai bună și, desigur, pentru o lume mai frumoasă. Mulțumesc, UNICEF, pentru această șansă!“, a completat el.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: