Cornel Ilie, Virgil Iantu,Maria Buza sau Radu Gabriel sunt Speakeri inspirationali la o noua editie BuzzCamp

Date:

Buzz camp Bucuresti 2014
Buzz camp Bucuresti 2014

BuzzCamp este un eveniment care te pune pe ganduri de fiecare data, indiferent de postura din care intri in legatura cu acest eveniment ajuns deja la a 11-a editie. Daca esti unul dintre tinerii prezenti in sala pleci acasa cu o gramada de cunostinte, cu o multitudine de idei dar si exemple de oameni ca tine ce au reusit sa-si urmeze visul si in timp sa isi construiasca o cariera in domeniul lor de interes. Buzz CAMP este o „scoala a vietii” realizata de o echipa de oameni ce au invatat chiar si ei ca atunci cand vrei sa evoluezi si sa ajungi cel mai bun trebuie sa dezvolti conceptul permanent, sa crezi in el si sa ajungi la editia urmatoare  cu un pas mai sus.

Llista completa a speakerilor care vor sustine conferintele din cadrul evenimentului organizat in Bucuresti.

Grigore Lese – artist, Dan Chisu – regizor, Per Markussen – Concept Manager Worldclass Romania, Cornel Ilie – membru fondator Vunk, Radu Iacoban – actor si regizor, Cori Gramescu – Owner LadyFit, Radu Gabriel – actor, Raluca Bababligea dublu campioana mondiala la gimnastica aerobica, Maria Buza – actrita, Ioana Mucenic – Visionary Managing Partner Pastel, Virgil Iantu – artist, Marius Antonie Manager divizia de consultanta Accenture sunt invitatii noii editii, iar binecunoscutul actor George Ivascu va fi prezent in calitate de ambasador al evenimentului, pentru a impartasi participantilor din credintele si valorile care il definesc, dar si importanta acestora in procesul de dezvoltare.

Buzz camp Bucuresti 2014

In perioada 31 martie – 4 aprilie, la Hotel Marshal Garden, tinerii cu varste cuprinse intre 18 – 26 de ani sunt asteptati sa descopere “tool-urile” care ii pot ghida spre o cariera de succes si elementele cheie pentru un proces de dezvoltare continua:

Ziua 1: Ce faci cand gresesti? Renunti sau inveti?

Ziua 2: Emotia – stapan sau unealta?

Ziua 3: Cum ne dezvoltam in secolul vitezei?

Ziua 4: Un stil de viata sanatos pentru o minte performanta!

Ziua 5: Esti unic! Actioneaza in consecinta!

Mai multe detalii despre  cea de-a 11-a editie a BuzzCamp, precum si programul din tara puteti afla citind articolul nostru scris pe aceasta tema 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...