Cortes feat Connect-R – Vedeta mea (Videoclip )

0
1099

cortesConnect-R  a lansat astazi cel mai nou clip al sau la piesa „Vedeta mea”, o colaborare cu Coretes unul dintre artistii din gasca de la Rappin On. Piesa a fost compuza de Connect-R & Razvan Matache ( muzica) iar la versuri si-a adus contributia si Cosmin Dobrescu alaturi de Connect-R..

Piesa spune povestea unei foste iubite din viata lui Cortes care isi dorea un singur lucru de la relatia cu artistul: faima si poze pe primele pagini ale ziarelor. Din pacate -pentru ea- nu a reusit sa ajunga decat o vedeta anonima dupa cativa ani prin intermediul acestei piese. Clipul a fost prezentat in premiera in urma cu doar cateva zile in emisiunea lui Dan Capatos, prezentator tv ce apare atat in versurile piesei cat si in calitate de actor in clip.Personajul principal al clipului este Rodica Miron, de la Antena 2.

 

Connect-R este in centrul unui scandal de plagiat

Prietenul sau Matteo l-a acuzat pe Connect-r ca i-a furat o piesa: Da-te-n inima mea. Acesta fiind titlul de piesa pe care se cearta cei doi. In toamna anului trecut cei doi s-au intalnit si au cantat cateva versuri in care ei cred, iar dupa spusele lui Matteo, Connect-r i-a furat sintagma „Da-te-n inima mea” . Este pacat ca se intampla astfel de incidente intre prieteni. Personal ii stiu atat pe Connect-R cat si pe Matteo din perioada in care erau prezenti la party-urile hip hop din Twice 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: