Trupa Voltaj aduce motoarele inteligente la concertul de la Sala Polivalenta

0
1369

voltaj-meci-de-box-

Folosite de catre celebra trupa germana Rammstein, in concertele sale, motoarele inteligente exista doar in dublu exemplar in Europa, iar pentru concertul  Meci de Box  din 20 martie – Sala Polivalenta, trupa Voltaj le va aduce pentru prima oara intr-un show produs in Romania, direct din Olanda.

Pe langa aceasta, concertul Voltaj ne va surprinde prin multe momente impresionante, scene mobile, lasere si pirotehnie, artisti de marca.

Mega-concertul  Meci de box  vorbeste, intr-o nota optimista, despre tumultul vietii de cuplu in care se poate regasi oricine si despre momentele care ne readuc zambetul pe buze.

Si pentru a pastra pe buze cat mai mult, Flori de lux, alaturi de Voltaj, au pregatit o surpriza pentru doamnele si domnisoarele prezente la Sala Polivalenta. In plus, in perioasa 12-20 martie, domnii au ocazia sa-si surprinda jumatatea cu un buchet cumparat de pe floridelux.ro si vor primi automat 2 invitatii la concertul Meci de box.

Recent, trupa Voltaj a lansat videoclipul  Meci de box, o analiza amuzanta a vietii de cuplu, cu inerentele ei momente de tensiune, compromisuri, dragoste si bucurie. Vezi aici videclipul.

Deasemenea poti participa la concursul organizat de redactia4fun, in care poti castiga 6 invitatii duble la concert. Detaii aici, concurs organizat prin parteneriat cu CAT MUSIC.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: