Viitorul suna bine pentru Diablo 3

0
829

Dupa atatea zvonuri ce au misunat indealungul unei bune bucate a anului asupra portarii lui Diablo 3 pe console, avem ‘’ confirmarea ‘’ ca jocul ruleaza deja pe o consola nespecificata, cei de la Blizzard nevrand sa vorbeasca despre toate acestea deocamdata.

‘’Oarecum, inca il exploram‘’ a spus directorul de creatie Rob Pardo ce a fost de curand avansat de la vicepresedinte executiv, ‘’ Avem constructii de testare ce functioneaza. Speram sa ajungem departe cu acest lucru incat sa-l anuntam ca proiect oficial dar deocamdata nu suntem pregatiti sa dezvaluim lucruri, totul arata foarte bine. ‘’ a mai adaugat.

Liderul de proiectare al jocului, Jay Wilson, a marcat faptul ca cei de la Blizzard inca cauta ‘’optiuni de a explora consolele‘’ si ca vor continua sa ‘’extinda si sa adauge continut jocului‘’.

Avand in vedere evolutia jocului Diablo 3 de cand a fost lansat in Mai, jocul a avut parte de multe patch-uri ce a inbunatatit calitatile jocului atat in multiplayer cat si in single player prin adaugarea unor evenimente noi ca challenge-ul ‘’Infernal Machine‘’ din patch-ul 1.0.5., invitandu-i astfel pe jucatori inapoi la joc pentru a se pregati pentru ceva mai mult de atat… anume expansionul ce nu a fost oficializat inca dar ce ne pune pe ganduri daca ne luam dupa spusele CEO-ului Blizzard Michael Morhaime ‘’ Avem un plan, un plan pentru o expansiune a jocului Diablo 3, dar deocamdata nu am o data de lansare. Pentru noi in primul rand conteaza calitatea expansiunii, al gameplayului si a altor factori importanti in ceea ce priveste programul nostru de conducere ‘’, aratand astfel ca Blizzard nu alearga aiurea in tramvai dupa bani (pentru ca oricum au destui) ci prefera calitatea, ca intotdeauna de altfel..

Expansiunile jocurilor Diablo (Hellfire)  si Diablo 2 (Lords of Destruction) au aparut dupa un an de la lansarea jocului initial ce au adaugat noi clase, arme si questuri.

Sa ne asteptam la ceva asemanator si in situatia lui Diablo 3 ?

Articol de  Honord

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: