Concert Voltaj: „Da vina pe Voltaj” -Foto+ interviu Calin Goia

0
842

Miercuri si joi (10 si  11 octombrie) in Bucuresti baietii de la Voltaj au pus stapanire pe  la Sala Palatului si si-au facut de cap alaturi de vreo 8 mii de oamenii, care au strigat cu totii „Da vina pe Voltaj”...nu de alta dar asa s-a numit spectacolul eveniment din acest an.  In sala au fost prezenti de la copii de 3-4 ani, pusti de 12-13 ani, adolescenti de liceu…pana la bunici. Fara sa exagerez cu enumerarea si sa scurtez povestea va spun ca erau toate categoriile de varsta. Cu totii au cantat impreuna cu baietii versu cu vers melodiile Voltaj.

Aceleasi piese si totusi alceva…

Baietii organizeaza aceste spectacole eveniment de cativa ani…si totusi de fiecare data sunt altfel. In show-urile lor nu exista monotonie si nu exista repetitite. Si in acest an ne-au surprins prin ineditul interpretarii pieselor, prin scenografia pusa  la punct si prin invitatii surpriza care au cantat alaturi de ei.

Care au fost invitatii trupei Voltaj

Maximilian a urcat si el pe scena si a cantat alaturi de Calin piesa Sophie impreuna cu o tanara si frumoasa  saxofonista de la trupa Casa Presei a lui Robert Turcescu. Vali Craciunescu a fost si el unul dintre invitati si a cantat „pic pic” la acordeon. Alti artisti  invitati la concert au fost: Kamelia Hora, Cleopatra si Pavel Stratan

Dupa concert am stat de vorba  cu Calin Goia despre acest eveniment spectacol organizat de baieti.

Concursul organizat de noi si CATMUSIC a facut fericiti 3 cititori(Nicoleta Bodnaras,Jugaru Simona si Marin Elena Madalina) alaturi de prietenii lor. Nu i-am scapat fara sa facem si un material dupa eveniment.

Fragmente din concertul baietilor:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: