O casa noua de productie, un nou artist pe scena muzicala

0
628

In ciuda faptului ca vanzarile de CD-uri au scazut dramatic in Romania ultimilor ani, piata muzicala s-a dezvoltat enorm incepand cu anul 2007, astfel am ajuns sa exportam muzica si artistii romani sa sustina concerte chiar si in Japonia, nu doar in Balcani. Cel mai recent exemplu este al ELENEI GHEORGHE care nu doar a sustinut o serie de concerte in Tara Soarelui Rasare ci a  lansat si un album.

Evolutia buna a pietei muzicale romanesti a incurajat  tinerii producatori si artistii din noul val

Succesul peste hotare al Innei, Alexandrei Stan, trupei Akcent si a altor artisti romani le-a dat incredere noilor producatori si artisti romani ca si ei pot reusi cu munca, talent, inspiratie si un strop de noroc. In acest context avem parte de noi aparitii pe scena muzicala si nu ma refer doar la solisti, ci si la  case de productie.

Drumbox Production este o noua casa de productie care si-a lansat pe 1 decembrie  prima  artista, Yvonne.

Casa de produtie Drum Box Production se pregateste sa lanseze o serie de proiecte noi, ambitioase si speciale pe piata muzicala romaneasca, iar toate acestea vor face parte din conceptul Superchill, un gen de eveniment dedicat oamenilor relaxati, ambitiosi, cu inclinatii artistice, visatori, veseli, puternici, frumosi etc! Fiti pregatiti pentru o groaza de surprize placute!

YVONNE si-a lansat prima piesa,  Hypnotized

YVONNE are doar 16 ani, dar are ambitia sa cucereasca scena muzicala romaneasca chiar de la prima piesa. Aceasta se numeste Hypnotized  si este compusa de Octav Paul.  Este o cantareata de perspectiva  dar si o dansatoare pasionata si perfectionista in acelasi timp, nu de alta dar  repeta cot la cot cu echipa sa de dansatori .

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: