Noul clip Anda Adam: Panda Madam

Date:

Anda Adam si-a lansat astazi noul clip ce promoveaza piesa  „Panda Madam”, un joc de cuvinte foarte interesant care ma duce cu gandul -asa cum si-au propus si producatorii- la ursuletul Panda in combinatie cu Anda 🙂 care speram noi ca vor ajunge peste tot in lume cu aceasta piesa, dupa cum o arata si clipul. Trebuie sa stiti ca piesa a fost compusa (muzica si versuri ) de Marius Moga, care a revenit de ceva timp in productia muzicala pentru artistii din Romania, dupa ce o buna perioada s-a ocupat doar de proiectul MORANDI.

Apropo de clip, mi se pare foarte cool si se vede ca este un clip muncit, mai mult decat ne-am obisnuit in aceasta vara: clipuri de imagine si clipuri la mare 😀 Acest clip realziat de cei de la Ador Media( Alex Ceausu ,Cristi Smarandoiu) ne plimba peste tot, nu doar la mare :))

Videoclipul piesei transmite doua mesaje puternice: toleranta rasiala („Fii ca ursul panda: negru, alb si asiatic!”) si faptul ca muzica si dansul reusesc sa uneasca intotdeauna oamenii de pe aceasta planeta: Angola, Arizona, Australia, Mexic, Spania, Portugalia, Maroc, Brazilia, Egipt, Hawaii, China, Statele Unite ale Americii, Japonia si bineinteles Romania, a declarat Anda.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=0TICULl6O[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...