Cities: Skylines 2 va fi lansat în acest an

0
282
Cities: Skylines 2

„Cea mai realistă simulare de oraș creată vreodată” – Se anunță a fi cel mai arătos city builder, așadar este bine venit.

Paradox Interactive și Colossal Order tocmai au făcut-o oficial: o continuare a jocului urban city builder din 2015 Cities: Skylines se îndreaptă spre noi.

Și, deși nu avem o tonă de detalii despre Cities: Skylines 2 încă, în afară de o scurtă declarație din partea editorului și de trailerul cinematic de anunț pe care îl puteți vedea mai sus, nu va trebui să mai așteptăm prea mult timp pentru a-l juca. O dată de lansare specifică nu a fost anunțată, dar Cities: Skylines 2 va fi lansat în 2023. Hei, știu anul ăsta. Este anul acesta!

Cities: Skylines 2 oferă cea mai realistă simulare de oraș creată vreodată

În care jucătorii pot construi orice fel de oraș pe care și-l pot imagina și îi pot urmări creșterea de la un sat umil la o metropolă plină de viață”, spune Paradox Interactive. „De la gospodăriile individuale până la economia orașului și sistemul de transport, Cities: Skylines 2 oferă o simulare profundă și imersivă, care întâmpină atât jucătorii noi, cât și pe cei veterani.”

Descriindu-și următorul constructor de orașe ca fiind „revoluționar” și „cel mai deschis sandbox de construcție de orașe de pe planetă”, Paradox spune că „Cities: Skylines 2 le permite jucătorilor să creeze și să întrețină orașe care prind viață ca niciodată până acum, cu sisteme de transport și economie complet realizate, o mulțime de opțiuni de construcție și personalizare și capacități avansate de modding.”

Sunt o mulțime de cuvinte vagi din comunicatul de presă, dar este greu să nu fii entuziasmat de continuarea jocului, mai ales că vine atât de curând. În urma lansării dezastruoase a jocului SimCity de la EA în 2013, Cities: Skylines a umplut rapid și cu succes golul de constructor de orașe urbane.

După lansarea din 2015, a vândut peste 12 milioane de copii și a dominat genul city builder(opens in new tab). Comunitatea s-a ținut și ea ocupată, creând peste 100.000 de hărți și clădiri personalizate și zeci de mii de alte moduri pentru constructor.

Există deja o mulțime de city builder-uri interesante care vor apărea în 2023, în special în genurile medieval și de supraviețuire, dar un mare și nou city builder urban de la Paradox și Colossal Order este un motiv de entuziasm.

Nu există încă o dată de lansare sau un preț

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.