D-lema – Ce-ti mai place(Single)

0
1076

D-lema-ce-ti mai place

             D-lema, o trupa premium,  este  perfect adaptata pe formatul fiecarui eveniment in parte, specializata in evenimente artistice, private party-uri, petreceri de firma, concerte, reusind de fiecare data sa creeze o atmosfera unica si sa umple ringul de dans. Cover sau undercover, D-lema are un playlist consistent de piese, potrivit pentru cel mai variat public.

Trupa lanseaza primul lor single, reprezentand un alt mod de a-i evidentia pe cei 5 membrii, fiind altfel decat ii cunosc fanii lor. Piesa se numeste Ce-ti mai place, a fost produsa in studiourile Gala Records, si compusa de Gabriel Huiban, cel care are la activ zeci de hit-uri pe radio si TV.

D-lema si-a propus sa iasa din banal si sa ofere un alt gen de mesaj, pe note muzicale, cu care sa atraga publicul catre distractie continua si, mai ales, curiozitate in ceea ce priveste stilul pe care-l abordeaza.

Membrii trupei: Alex Iordanescu, chitara/voce, un veteran al showbiz-ului autohton, face muzica de mai bine de 13 ani; Denisa Demian este vocalul ce aduce aura de feminitate in cantari; Adrian Nastac, la vioara, este latura lirica a trupei, Samy Purdel la bass şi Alex Sturzu, percutii, reprezinta sectia ritmica si balansul D-lema.

Mai jos puteti urmai un cover dupa melodia lui Elvis Presley – Blue Suede Shoes

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: