JerryCo feat. Ralflo – Sampanie ( Videoclip )

Date:

jerrycoJerryCo a lansat de curand o piesa noua ce este insotita si de un clip, la piesa Sampanie, extrasa de pe albumul  Sânge Albastru.  Piesa este compusă muzical de Shift( caruia i-am luat un interviu pe care il puteti citi aici, ) JerryCo şi Ralflo,iar versurile îi aparţin lui JerryCo.

Ideea piesei mi-a venit  în timp ce ma aflam într-un supermarket şi am realizat că cei 13 de muzică s-au concretizat în coşul de cumpărături pe care îl umpleam cu tot ce aveam nevoie. De asemenea, fiind un adept al cumpărăturilor on-line, fac trimitere către acest lucru chiar de la începutul strofei întâi, pe care o încep cu expresia “Click, Click peaau”, aluzie la sunetul mouse-ului.  


Scenariul şi producţia clipului este semnată de noua casă de producţie audio-video a lui JerryCo, Stereo King, label înfiinţat alături de Mario V, iar de regie, montaj şi post producţie s-a făcut responsabil Sega (Frategrafia).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...