JerryCo feat. Ralflo – Sampanie ( Videoclip )

Date:

jerrycoJerryCo a lansat de curand o piesa noua ce este insotita si de un clip, la piesa Sampanie, extrasa de pe albumul  Sânge Albastru.  Piesa este compusă muzical de Shift( caruia i-am luat un interviu pe care il puteti citi aici, ) JerryCo şi Ralflo,iar versurile îi aparţin lui JerryCo.

Ideea piesei mi-a venit  în timp ce ma aflam într-un supermarket şi am realizat că cei 13 de muzică s-au concretizat în coşul de cumpărături pe care îl umpleam cu tot ce aveam nevoie. De asemenea, fiind un adept al cumpărăturilor on-line, fac trimitere către acest lucru chiar de la începutul strofei întâi, pe care o încep cu expresia “Click, Click peaau”, aluzie la sunetul mouse-ului.  


Scenariul şi producţia clipului este semnată de noua casă de producţie audio-video a lui JerryCo, Stereo King, label înfiinţat alături de Mario V, iar de regie, montaj şi post producţie s-a făcut responsabil Sega (Frategrafia).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...