Giulia-Ghici cine (videoclip)

Date:

Giulia Ghici cineGiulia lanseaza o noua piesa, Ghici cine, produsa de gasca de la HaHaHa.  Muzica pentru noul single este compusa de catre Vlad Popescu, Marius Pop, Alex Racoviță, Șerban Cazan și Andreea Avarvari, iar versurile de catre Vlad Popescu, Andreea Avarvari și Smiley (Andrei Maria).Giulia Ghici cine 2

Videoclipul il prezinta pe „el” in postura in care distruge o „casa”, o constructie simbolica pentru o relatie de iubire destramata. Piesa vorbeste despre „el” in postura iubitului / sotului care inseala si este urmarit ulterior de faptele sale si chiar de toate femeile inselate de el. Acest ultim cadru a fost ilustrat intr-un mod fain de regizorul clipului Anthony Icuagu. Pentru clipul Ghici cine Make-up a fost realizat de Andra Manea, Make-up & Hairstyle: Gabriela Buică, Styling: Wonderlolita by Maria Simion, Kinga Warga.

Viața ne învață că atunci când ne dorim prea multe, riscăm să pierdem totul. La fel se întâmplă și în dragoste. O relație funcționează atât timp cât există onestitate și cei doi își doresc să fie împreună. Dragostea nu este o negociere sau o luptă de convingere și, cu siguranță, nu este o cursă după trofee”, a declarat Giulia.

Giulia Ghici cine


În videoclip, alături de Giulia, au fost prietenii săi apropiați Aureliu Surulescu, Ela Voineag, Tily Niculae, Diana Dumitrescu, Jazzy Jo și Lee Heart (Radio Killer).

Foto 2: Fb/Giulia

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...