Catalin Josan – Floorplay (videoclip)

Date:

Catalin-Josan-feat.-Iuliana-Puschila-Floorplay

Catalin Josan ne prezinta o piesa si un videoclip in acelasi timp, nu ne stimuleaza doar cu melodia. Este drept ca videoclipul a fost filmat mai demult, dar se pare ca acum i-a venit momentul pentru a-l lansa.

Reusim  sa vedem o frumoasa poveste de iubire care se infiripa intre cei doi artisti (doar in videoclip desigur).

Protagonista din videoclip este finalista primului sezon Vocea Romaniei, Iuliana Puschila. Filmarile au avut loc  in cafeneaua- teatru Godot, iar regizorul a fost Alex Ceausu. 

Despre noul material Catalin a declarat:

Am lucrat cu mai multi producatori, cu Keo si Ralfo pentru “Don’t Wanna Miss You”, “Walking On Fire” si “Call My Name”, care a fost lansata la Eurovision anul acesta, cu echipa lui Smiley de la HaHaHa Production si cu cativa producatori din afara. Cea mai importanta colaborare de pe acest album este cea cu Desmond Child”.

Floorplay este cel mai nou single lansat de Catalin Josan si face parte de pe cel de-al doilea album al cantaretului, Don’t Wanna Miss You, fiind produs de studioul suedez Le Clique si compus de producatorul americanDesmond Child.

Albumul Don’t Wanna Miss You va fi lansat intai in Republica Moldova, pe 30 aprilie, urmand ca apoi sa apara si in Romania.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...