Interviu cu Shurubel| El realizeaza la Utv emisiunea “Ce zici?”

0
4077

Incepand cu data de 14 februarie ale acestei luni Shurubel realizeaza de   luni până vineri, între 17:00 şi 19:00  emisiunea “Ce zici?”. O emisiune trasnita la fel ca si el :).  Shurubel  si-a  facut debutul la ProFM, iar de acolo a continuat la Radio 21, 10 lucruri iar acum la tv. Colegii l-au luat la intrebari despre felul lui de a fi..ce a iesit ? Cititi in interviul de mai jos

Ce zici, Shurubel?

1. Tu ai vreo bariera? Ti-e rusine de ceva in viata asta?

Nu stiu ce sunt barierele. Am facut de toate. M-am deghizat in femeie, am dansat manele pe buda, am cersit in metrou, etc. Mi-a placut la nebunie si o sa fac mereu ce simt, daca o sa cred intr-o idee. Barierele nu ne ajuta decat sa imbatranim, cand lumea in jurul nostru intinereste pe zi ce trece!

2. Ce faceai daca mai aratai si bine, pe langa faptul ca esti atat de inteligent si amuzant?

Nu asta mi-am dorit. Mi-am dorit mereu sa am voce, in schimb. Am o ciuda incredibila pe oamenii care au voce. Vreau si eu un talent care sa ma ajute sa starnesc lacrimi si sa dezbrac fete!

 3. Ce trebuie sa facem ca sa intram in lista ta de prieteni pe facebook (am inteles ca e plina)?

Atunci cand cineva imi da “Add” pe facebook, ma uit intai la studii, la felul in care se traieste persoana respectiva, la felul in care… mint, ma uit la sani si la pozele din albumul “La mare”. Toata lumea are un album “La mare”!

 4. A sunat Smiley, a zis ca isi vrea succesul inapoi. Ce-i zici?

 “Smiley, stiai foarte bine in ce te bagi atunci cand ai ales sa semeni cu mine!”

“Smiley, lumea nu trebuie sa afle ca suntem frati gemeni. Promit sa nu ma apuc de cantat. Aia e partea ta, ok?!”

“Alo, Shurubel nu este acasa acum. Daca doriti ca acum sa ii cantati o piesa din La, apasati tasta 1.”

 Imi place mult Smiley. Eu sunt doar un copiator. Fara voce si mult mai slab. Dar e ok, pot sa dorm noaptea! Hahaha!

 5. Ce activitati putem sa derulam in timp ce ruleaza emisiunea ta?

 Doctorii recomanda ca emisiunea “Ce zici?” sa fie urmarita din baie, pentru ca e posibil sa va doara stomacul de ras. De asemenea se poate urmari si la televizorul din bucatarie, fiindca o sa fie “cu de toate si picanta”. Poti sa te uiti la “Ce zici?” si din patul personal, fiindca Shurubel are talentul de a-i consola pe aflati cei singuri sub plapuma (la fel cum o facea candva, din dragoste, Mircea Radu).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: