Trupa Class revine in muzica in Brigada

Date:

class brigada
class brigada

Trupa Class a fost una dintre primele trupe din muzica romaneasca care au facut trecerea dintre muzica usoara spre muzica dance. Prin piesa lansata acum ne invita sa facem „brigada’ la distractie, nu de alta dar sa vada toata lumea ce avem noi la mansarda 🙂

Piesa de referinta pentru mine atunci cand ma gandesc la Class este  A,dui,doina, o reinterpretarea a unei teme folclorice, dar care a prins foarte bine la aceea vreme.  De-a lungul timpului au lansat numeroase piese ce au devenit hituri:   „Toata lumea”, „Ocean in desert”, „A,dui,doina”, „Castel de nisip”, „Te visez mereu”, „Na,na,na”, „Pentru dragoste”, „Te visez mereu”, „Intr-o zi”.  Muzica  si versurile au fost compuse de Vlad Cernea, Mihaela Cernea, Florin Cojocaru si Alex Toma.  Clipul ma duce cu gandul ca este produs in familie, intr-o atmosfera de distractie. Personal simteam nevoia unei postprocesari in ceea ce priveste culoarea imaginii. Membri trupei au declarat in legatura cu aceasta revenire: Lansam „Brigada”! Piesa e dedicata celor care au chef de petrecere vara asta!

Class Brigada

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...