Trupa Class revine in muzica in Brigada

Date:

class brigada
class brigada

Trupa Class a fost una dintre primele trupe din muzica romaneasca care au facut trecerea dintre muzica usoara spre muzica dance. Prin piesa lansata acum ne invita sa facem „brigada’ la distractie, nu de alta dar sa vada toata lumea ce avem noi la mansarda 🙂

Piesa de referinta pentru mine atunci cand ma gandesc la Class este  A,dui,doina, o reinterpretarea a unei teme folclorice, dar care a prins foarte bine la aceea vreme.  De-a lungul timpului au lansat numeroase piese ce au devenit hituri:   „Toata lumea”, „Ocean in desert”, „A,dui,doina”, „Castel de nisip”, „Te visez mereu”, „Na,na,na”, „Pentru dragoste”, „Te visez mereu”, „Intr-o zi”.  Muzica  si versurile au fost compuse de Vlad Cernea, Mihaela Cernea, Florin Cojocaru si Alex Toma.  Clipul ma duce cu gandul ca este produs in familie, intr-o atmosfera de distractie. Personal simteam nevoia unei postprocesari in ceea ce priveste culoarea imaginii. Membri trupei au declarat in legatura cu aceasta revenire: Lansam „Brigada”! Piesa e dedicata celor care au chef de petrecere vara asta!

Class Brigada

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...