Interviu Rachel Reed: Imi doresc ca piesele mele sa prinda si in Romania

0
975

Rachel Reed este o tanara talentata pe numele ei Raluca, originara din Resita in varsta de 25 de ani despre care am auzit prima data cu ocazia lansarii piesei  My Fairytale sub egida Havanna Music. Pana in prezent piesele ei au prins mai mult in afara granitelor, dar speram ca vor intra cat de curand si in playlisturile djilor romani si a radiourilor. Am stat de vorba recent cu Rachel despre cariera ei muzicala si mai ales despre cum si-a inceput incursiunea in aceasta lume tumultoasa a muzicii romanesti.

Alexandra (Redactia4FUN) La ce varsta si cum ti-ai dat seama de talentul tau?

R: De mica fredonam melodiile tuturor artistilor , apoi sora mea s-a inscris la canto , la Scoala Populara de Arte , iar eu mi-am zis sa o urmez deoarece mi-am dat seama ca imi place foarte mult muzica.

Alexandra (Redactia4FUN) Ai avut sustinatori in cariera ta? Cine te-a ajutat cel mai mult?

R : Familia ma sustine , prietenii de asemenea , si nu in ultimul rand echipa de la studio ! J

Alexandra (Redactia4FUN) Ai participat vreodata la concursuri muzicale? Daca da, care anume?

R : Participam in cadrul scolii , iar apoi facand parte din diferite proiecte muzicale, m-am axat doar pe acest lucru.

Alexandra (Redactia4FUN) Ai vrut in mod expres ca primul single, My Fairytale, sa se refere la iubire?

R : Nu am vrut in mod expres , insa asa a fost sa fie si zic eu ca a fost bine 😀

Alexandra (Redactia4FUN) Cum te-ai descurcat cu emotiile si cu publicul la debut?

R : Cred ca m-am descurcat bine, insa emotii voi avea mereu , pentru ca fac cu drag ceea ce fac si sper ca cei din jur sa simta cu acceasi intensitate ceea ce simt si eu .Rachel Reed Cover

Alexandra (Redactia4FUN) Te asteptai ca acest single sa fie primit atat de bine pe piata?

R : Sincer, pot spune ca a fost mai bine primita in afara tarii, decat la noi, acest lucru m-a bucurat foarte tare insa  inca sper ca in scurt timp sa imi aud piesele difuzate si la noi in tara la radiourile nationale .:)

Alexandra (Redactia4FUN)  Am inteles ca ai fost contacta de DJ-ul si producatorul portughez – Nicky Mei pentru un featuring de succes pentru piesa “ Destiny”. Cum ti se pare aceasta colaborare?

R: Am fost foarte incantata , si cand am inregistrat piesa , totul a venit de la sine. Sunt fericita cand sunt contactata de producatori care doresc ca eu sa fac parte din proiectele si piesele lor, acest lucru imi arata ca sunt apreciata si ma bucura foarte tare! Piesa Destiny se aude pe radiourile din Portugalia si urmeaza sa mai inregistrez o piesa in aceasta vara cu producatorul Nicky Mei.

Alexandra (Redactia4FUN) Te pregatesti intens pentru turneul de promovare in afara tarii?

R: Ma pregatesc zilnic pentru ca doresc ca reprezentarea mea pe scena sa fie apreciata si acest lucru necesita munca. De asemenea, ma implic si in crearea costumelor cu care ma imbrac, pentru ca totul sa fie un pachet complet.

Alexandra (Redactia4FUN) Ce pregatesti fanilor pentru anul 2013 ?

R : Imi doresc ca pe viitor oamenii de pretutindeni sa imi cante piesele si sa scoatem cat mai multe albume ! J Pas cu pas, proiectul Rachel Reed creste si acest lucru ma bucura foarte mult!

Cea mai noua piesa semnata de Rachel Reed se numeste Different Sound si am scris un articol despre lansarea piesei la momentul respectiv.

Alexandra (Redactia4FUN) Care sunt asteptarile tale vizavi de industria muzicala din Romania/ ?

R : In primul rand sper ca piesele mele sa patrunda usor si in Romania, pe radiourile de aici si desigur, pregatesc noi piese si colaborari cu alti artisti, care vor surprinde cu siguranta!   !! 🙂

 Alexandra (Redactia4FUN): Multumim

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: