Horia Brenciu va fi tata

0
1306

Il stim cu totii pe Horica cat de bine canta si cata energie  iti daruieste la spectacolele sale….are multa dragoste de oferit si merita tot ce e mai bun. Se pare ca recent a primit si el o veste minunata; iubita sa Alice Dumitrescu insarcinata. Cei doi sunt impreuna din 2007.

Anuntul facut de Horia

„Stimaţi meseni. Acum în anul de graţie 2012 tind să duc la îndeplinire tripticul omului realizat: copac plantat, apartament achitat, şi…ce mai era….aaa, copilul! Anul acesta, de 40 de ani nu puteam să primesc un cadou mai frumos decât un print sau o prinţesă moştenitoare! Când mi s-a dat vestea eram pe scenă; sper că atunci când va veni pe lume eu să fiu spectatorul. Acum sunt cu adevărat în Ţara Minunilor, cu Alice cu tot!”

Alice Dumitrescu a fost prezenta in lumea televiziunii inca de la o varsta frageda in multe emisiuni pentru copii, iar la varsta la care nu a mai facut acest lucru s-a retras in glorie si a revenit pe sticla dupa absolvirea studiilor.

La 21 m-am intors la televiziune unde am fost crainica, dar nu pentru multa vreme, pentru ca nu aveam studii superioare, asa ca m-am retras. Am intrat la Politehnica, m-am maritat cu un coleg de facultate, am facut-o pe Andreea la 23 de ani si tot atunci am inceput sa produc si sa prezint emisiuni pentru copii. Am plecat de la TVR la Antena 1, am fost primul om care a aparut pe ecranul acestui post de televiziune. Ii luam un interviu lui Stefan Hrusca. Am fost prima voce a radioului Romantic, care pe vremea aceea nu se numea asa. Apoi am prezentat impreuna cu prietena mea, Miruna Coca Cosma emisiunea „Roata Milionarilor“. Tot cu ea, am prezentat in ’96, „Karaoke“ la TVR. Acum, la 39 de ani, sunt producator executiv al serialului „Om sarac, om bogat“ in care Horia il joaca pe Titi Prodan, personajul principal.“


foto:viva.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: