Ziua Internațională a Skateboardingului sarbatorita de Ollie Gang Shop

0
1253
Ziua Internaționala Skateboarding
Ziua Internaționala Skateboarding

Ollie Gang Shop este cu siguranta unul dintre cele mai importante locuri de unde pasionatii sporturilor extreme se pot aproviziona cu echipamente si accesorii specifice 😉 Cu ocazia Go Skateboarding Day (21 IUNIE ) magazinul amintit ii provoaca pe cei care se dau sa participe la un concurs prin care pot castiga o pereche de shoes DVS Clip sau Torey, o șapcă și un tricou Ollie Gang Shop.

Ce trebuie sa faci pentru a participa ? 

Riderii trebuie să trimită până pe 27 Iunie un video cu un skate trick la simona@ollie.ro

Pentru a profita și de reducerile speciale, skaterii sunt invitați să se înscrie în Clubul Riders, program care sprijină practicanţii de sporturi urbane, eroii de stradă actuali și atleții de skateboarding din România prin reduceri valabile tot anul la echipamente complete pentru practicarea skateboardingului.

Sunt disponibile cele mai populare branduri, atât în privința încălțămintei, îmbrăcămintei, accesoriilor sportive și a echipamentelor de protecție, cât și a pieselor vestimentare de zi cu zi. Daca vrei sa vezi ce pot sa faca baietii te invitam sa urmaresti videoul realizat de noi la we tour de la Street Delivery.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: