Film documentar| Mandinga -primii 10, interviu + Foto

0
1031

Trupa Mandinga a lansat joi seara alaturi de familie, prieteni si ziaristii, filmul documentar „Primii 10„. Un film care a fost realizat din dorinta de a le prezenta fanilor cele mai importante momente ale trupei de la momentul cand s-au infiintat pana acum. Alaturi de ei au fost de-a lungul timpului foarte multi prieteni care i-au sprijinit si i-au incurajat. Multi dintre acestia sunt persoane publice care au apreciat muzica lor. Printre acestia au fost Willmark, Cabral, Razvan si Dani, Mihai Morar. Cu totii au povestit in cadrul filmului documentar cum a fost intalnirea lor cu Mandinga, dar si cat de „nebuni” sunt acestia, cat de mult traiesc prin muzica lor. Elena ne-a declarat faptul ca atunci cand sunt copii sunt copii, iar atunci cand trebuie sa se comporte intr-un mod serios asta fac.

Filmul este amuzant in cea mai mare parte a sa, dar ne prezinta si o perioada mai putin fericita din „viata” trupei, inainte de piesa zaleilah, atunci cand concertele erau din ce in ce mai putine iar piesele nu intrau pe radio. Colacul de salvare s-a numit Costi Ionita care le-a compus piesa zaleilah, ce  a prins foarte bine la public si chiar daca nu a ocupat decat locul 12 la Eurovision le-a placut foarte mult romanilor.

Filmul documentar a fost prezentat in cadrul unui inedit concept de show Mandinga Live Cinema” in care membri  formatiei au transformat  sala de cinema in scene de concert şi invers. Elena (solista), Alex (trompeta), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) şi Tony (trombon).

Interviu Mandinga- lansare film documentar „Primii 10 ani”

Am stat de vorba cu membri formatiei  intr-un interviu exclusiv despre filmul documentar si despre viata de turneu:

Nu l-am ratat nici pe Wilmark, care ne-a dezvaluit cum s-a simtit el atunci cand a vazut filmul documenar, dar si cum a fost intalnirea cu Mandinga:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: