LIFE IN COLOR, Mega petrecere cu vopsea in Mamaia pe 12 iulie

0
1982
LIFE IN COLOR Mamaia
LIFE IN COLOR Mamaia

Acest gen de petreceri sunt cunoscute in intreaga lume si reprezinta o explozie de culoare, distractie, bunadispozitie si muzica pentru participanti. Turneul UNLEASH se dezlănțuie pe plaja Loft din Mamaia si este adus in Romania de cei de la Events. Biletele pentru eveniment au fost puse in vanzare de azi la urmatoarele preturi Pre-sale: în perioada 15 aprilie – 15 mai-  Miami la care 25 000 de oameni au dansat până la epuizare, LIFE IN COLOR80 de lei. Începând cu data de 16 mai până în preziua concertului, bilete costă 100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 130 lei. Anul trecut festivalul s-a incheiat in Miami si au participat  25 000 de oameni ce au dansat până la epuizare in  LIFE IN COLOR, iar anul acesta organizatorii SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) si-au propus sa incante si publicul din tara noastra.

LIFE IN COLOR in Mamaia pe 12 iulie

”E ca un spectacol Cirque du Soleil la care se adaugă seturile celor mai buni DJ internaționali, acrobații la înălțime, și cel mai important, vopsele!”, spun organizatorii despre LIFE IN COLOR. Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe bază de apă, care nu afectează îmbrăcămintea sau pielea), lasere spectaculoase, artificii, o producție impresionantă, de talia Sensation, sunt ingredientele turneului UNLEASH. Fanii muzicii dance vor afla line-up-ul în curând.

“LIFE IN COLOR este un stil de viață, o cultură. Ceva care-ți permite să lași la o parte toate grijile și să fii tu însuți. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să ții cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arăți. Vrem ca fanii noștri să vină la LIFE IN COLOR și să fie ei înșiși… vrem să se dezlănțuie alături de noi” spune co-fondatorul LIFE IN COLOR, Lukasz Tracz. Singura regulă a petrecerii (alta ca participanții să se joace frumos între ei) este de a purta alb pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.

Video LIFE IN COLOR

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: