Fly project te ajuta sa ii dai “papucii”

0
733

Fly Project si Panasonic au lansat campania: Fa-o-n felul tau! prin care te invita sa ii “dai papucii” sau altfel spus  sa ii spui “goodbye” iubitului/iubitei tale care te sufoca, sau despre care ai impresia ca nu te mai iubeste.

Ce ai de facut? Ce ai de castigat?

Te inregistrezi cu ajutorul unei camere video/foto, ii spui  goodbye lui/ei , postezi inregistrarea pe net ….si poti castiga, bineinteles o camera video de la ….Panasonic.

Castigatorul este cel  care strange cele mai multe “Like” pe facebook pentru filmuletul pe care l-a upload-at!Perioada de desfasurare a concursului este 22.11.2010 – 21.12.2010. Castigatorul va fi anuntat pe pagina oficiala de FaceBook a Fly Project si pe contul personal al concurentului, in data de 23.12.2010.

Totul a plecat dintr-un motiv foarte simplu ; promovare celui mai nou single FlyProjecy, Goodbye si a celor de la Panasonic cu aceasta ocazie prin intermediul premiului oferit. FlyProject sunt foarte activi pe net, acestia au lansat de curand “Fly Project BlackBerry Group”. Aici veti putea gasi cele mai proaspete stiri, poze, dar mai ales discutii live cu cei doi membrii ai trupei, sunt cateva dintre avantajele.

Felicitari baietii si bafta la promovare din partea redactiei 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: