Concert Bere Gratis la Sala Polivalenta de 1 aprilie

Date:

Afis-Bere-Gratis-1-Aprilie

Nu, nu este o pacaleala, Bere Gratis va sustine un mega concert pe data de 1 aprilie la Sala Polivalenta, pentru a sarbatori 15 ani de activitate muzicala. Doua inimi este un concert aniversar, prima inima, adica a trupei, o cheama pe cea de-a doua inima, a publicului pentru un mega concert marca Bere Gratis.

In cele 10 albume, dintre care 2 live, putem regasi hituri ca “Ce misto”, “Ultrafete”, „Vino mai aproape”, „La tine as vrea sa vin”, „Poveste de oras”, „Ce n-a vazut Parisul”, „Stai pe acelasi drum” si „Doua inimi”.

Mega-concertul de la Sala Polivalenta,  Doua inimi, o explozie de lumina, culoare si sunet, surprinde o mare parte din trairile inimii si va trece publicul prin numeroase stari emotionale. O productie cu totul aparte, un spectacol cu invitati de marca, concertul aniversar va fi unul de o mare anvergura artistica.

Prestatie scenica, forta, sensibilitate si o capacitate exceptionala de comunicare cu publicul sunt premisele unui show incendiar, marca Bere Gratis, trupa care vorbeste despre incredere, speranta, dorinta, dragoste si fericire in piesele lansate.

Cel mai recent videoclip al trupei Bere Gratis il puteti urmari AICI.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...