Matinalul Cusurgiii de la Radio 21 va incepe pe 1 septembrie cu Mihai Gainusa

0
4853

Incepand cu aceasta toamna vom avea un nou matinal la radio realizat de o echipa cu experienta; Mihai Gainusa, Codrut Keghes ( Dezbracatu ) si Marina Neagu. Cei trei vor da culoare matinalului de la Radio 21 care nu a mai avut o echipa de marca de la plecarea lui Buzdu si Morar la Radio Zu. Emisiunea va debuta incepand cu 1 septembrie odată cu intrarea în vigoare a noii grile de toamnă a postului de radio si alături de cei trei prezentatori, întregesc echipa noului matinal Radio 21 producătorul și voice-over-ul Dan Marcu și copyrighter-ul Doru Ivanov.

Noul matinal de la Radio 21 se va numi Cusurgiii

Matinalul va fi difuzat zilnic de luni până vineri, între orele 7:00 si 10:00 si in mod normal scopul baietilor va fi acela de a ne face sa radem si sa ne incepem ziua intr-un mod frumos. Emisiunea va fi una cu subiecte sociale, mondene si de lifestyle. Vom avea in continuarea rubrica consacrata „Tocăniţa de gazete”, ce va trece în revistă principalele subiecte ale zilei, precum si „Pastila fără cusur” – o miniscenetă radiofonică

„Cafeaua de dimineată fără zahăr, bormasina la miez de noapte, manelele răcnite în intersectie, pitipoance cu buzele până la cearcăne, mascatii sărind gardul vilelor de politicieni, case din chirpici cu antene de satelit. De toate se ocupă Cusurgiii, la Radio 21. Noi punem punctul pe i. De trei ori. În fiecare dimineată de la 7 la 10. Fiindcă cine se trezeste de dimineată…. sapă groapa altuia!”, a explicat, râzând, Mihai Găinusă.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: