Delia nunta cu conexiune la Facebook

0
1306

Stim cu totii ce inseamna o nunta…daca nu din experienta proprie macar din „povesti” sau  prin observatie participativa: nu-ti mai vezi capul de treaba, trebuie sa ai grija ca „totul sa fie perfect”, sa primesti invitatii, sa respectii traditii ,sa-i impaci pe cei nemultumiti, s.a.s.m.d

 

Nu stim sigur cum a fost la nunta Delei, care s-a casatorit ieri cu alesul inimii sale: Răzvan Munteanu, cert este ca Delia a fost un pic stresata, un pic mai mult conform surori ei, dar in acelasi timp nu a uitat sa ii tina la curent pas cu pas cu ce se intampla la nunta si pe fanii de pe facebook.

La nunta au participat asa cum era si firesc o serie de vedete, printre care Julia ( Sexxy), Lora, Florin (HI-q). Cununia religioasa a avut loc la la Biserica Sf. Spiridon Nou din Capitală, iar petrecere s-a tinut  într-un cort amenajat pe malul lacului Buftea.

O felicitam pe Delia si asteptam cu itneres sa o vedem in cel de-al doilea sezon X- Factor (Antena 1) acolo unde este prezenta in juriu alaturi de Dan Bittman si Cheloo. Emisiunea va debuta in data de 23 septembrie.

foto: facebook.com/OfficialDelia

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: