One Lion – Kingston Mood ( piesa noua ) produsa de DJ Vadim

3
1915

One Lion Kingston MoodOne Lion sare in urechea fanilor reggae cu o noua piesa la final de 2014 Kingston Mood . Balansul si linia melodica iti transmit inevitabil o stare de bine de care nu ai mai vrea sa scapi. Stilul raggae este recunoscut pentru cultivarea unor concepte precum: iubirea, interactiunea autentica, pace. Intr-o lume care razboiale si conflictele de orice natura sunt la ordinea zile sunt de parere cu mesajle fine transmise de raggae nu trebuie ignorate. 

Instrumentalul pentru  Kingston Mood a fost  produs de DJ Vadim iar  inregistrarile au avut loc  in DStudio Pro Timisoara, mixata fiind de  Attila Lukinich. 

Piesa poate fi descarcata gratis de pe canalul de sound cloud al artistului, accesand acest link

On Lion a luat mai in serios cariera sa muzicala in anul 2009, iar de atunci si pana in prezent a lansat 4 materiale discografice: Reggae Pur (Demo LP) / 2010, Lumea Mea (EP) / 2012, Sunt un Rasta (EP) / 2013, Sweet Reggae Music (EP) / 2014. Influentele sale sunt Bob Marley, Gentleman, Peter Tosh, Kiddus I, Jacob Miller, Luciano, Bushman. In afara de cantarile alaturi de colegii sai din band vlad sfichi pe numele sau real mai isi aloca timp si pentru activitatea de DJ tot pe genul raggae. One Lion a cântat în deschiderea unor artişti internaţionali precum Julian Marley, Omar Perry, Irie Fm.

Din pacate in Romania stilul raggae nu are atat de multi fani, astfel ca artisti de valoare sunt nevoitit sa renunte la muzica din motive financiare. Mr. Levy, unul dintre artistii de valoare din aceasta nisa a anuntat recent ca renunta la muzica.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: