Laurentiu Duta: „Nu sunt un sfant, m-am imbatat si eu”

0
4710
laurentiu duta
laurentiu duta
laurentiu duta

L-am ascultat prima data pe Laurentiu Duta la TVR cantand „Cifre”, mi-a placut  din prima vocea lui care imi amintea de Michael Jackson si stilul sau diferit de ce era in muzica la ora aceea. Ulterior m-am bucurat sa-l regasesc lansand piesa “Ai plecat” alaturi de Vio si Mihai in formula 3 Sud EST. L-am admirat pentru care a reusit sa dea muzicii romanesti  trendul  prin muzica lui alaturi de formatia care l-a facut cunoscut si ulterior  in calitate de compozitor.

Laurentiu Duta: Pot să beau cot la cot cu prietenii mei. M-am și îmbătat la viața mea

De multe ori Laurentiu a fost catalogat ca un tip perfectionist, extrem de linistit si care nu ar face nicio data o nebunie si nu ne-am fi imaginat un Laurentiu Duta oprit de politie in stare de ebrietate. Liderul 3 S E a fost invitat la Dincolo de aparente la Antena Stars unde a declarat:

M-am ținut departe și de alcool și de fumat. Nu sunt un sfânt, beau la o aniversare, la o petrecere. Pot să beau cot la cot cu prietenii mei. M-am și îmbătat la viața mea, dar nu am sărit calul niciodată. Am limită”, a dezvăluit artistul.

Astazi la Sala Palatului 3 sud Est ne asteapta cu show-ul Emotii

Acestea sunt in mod cert picanterii pentru presa, cert este ca baietii am muncit mult pentru acest spectacol la care sunt asteptati toti fanii si cu noul CD, Best Of 3 Sud Est pe care il veti gasi in incinta Salii Palatului

Despre concert puteti citi mai multe aici iar un interviu exclusiv cu 3 sud puteti vedea aici

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: