Eminem nu accepta injuraturi in casa !

Date:

Ca multe staruri hip-hop, Eminem utilizeaza toate tipurile de cuvinte din patru litere si subiecte pentru adulti în muzica sa, astfel Shady a ajuns celebru pentru ceea ce criticii au numit „plin de ura,” versuri anti-gay. Dar rapper-ul a dezvaluit ca atunci cand vine acasa, el lasa gura de nebun la locul de munca.

Intr-o previzualizare lansata vineri 8 octombrie, pentru urmatorul interviu acordat celor de la CBS, pentru „60 Minutes”, care va fi lansat duminica, Eminem descrie casa lui ca un loc in care nu exista injuraturi.

Sunt un parinte, am fiice. Vreau sa spun, cum as suna eu in propria casa spunând: `Tarfo, ridica asta!` Blasfemie în jurul casei mele, nu „,

a declarat Em jurnalistului Anderson Cooper.

Rapperul a carei etica este „nu va temeti”, a declarat ca mentine o distribuire distincta între modul în care el se exprima prin opera sa si modul în care el comunica cu cei dragi.

„Eu nu spun ca nu exista referiri la mine în muzica, ca nu exista adevar în lucrurile pe care le-am spus,” a explicat Em. „Dar aceasta este muzica, aceasta este arta mea si asta este ceea ce eu fac”.

Em a construit cariera sa de hip-hopper prin lirismul lui obraznic si de bataus in persoana lui Slim Shady, dar MC Detroit a mentionat ca el s-a linistit în cabina pentru ultima sa lansare exceptionala, Recovery.

„Shady înca exista, dar nu cred ca subiectele de pe acest disc, stii, scoti lanturi si topoare si omori pe toata lumea”, a declarat el pentru New York Times, în iunie. „

Au fost atât de mult chestii de genul asta pe ultima înregistrare, de parca am simtit ca incep sa-l pun in pamant. Cred ca constient m-am dus într-o directie diferita, cu acest disc.

Ce credeti despre morala etica fara injuraturi, pe care Eminem o impune acasa? Spuneti-ne prin comentarii!

By Refuzake

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...