Concert Bere Gratis Noapte Calda la Cinema Patria 8 martie 2015

0
1536
Concert Bere Gratis Noapte calda

Concert Bere Gratis Noapte caldaBaietii de la Bere Gratis s-au gandit sa le ofere tuturor doamnelor si domnisoarelor un cadou de ziua lor, astfel ca pe data de 8 martie le dau intalnire la Cinema Patria pentru o Noapte Calda. In mod cert de ziua lor isi pot invita si iubitii / sotii la concert…sau poate acest lucru se va intampla invers; domnii le vor surprinde cu o invitatie la concert.

Concert Bere Gratis Noapte calda

Reprezentatia sustinuta de baietii – alaturi de invitatii surpriza- va avea loc pe data de 8 martie incepand cu orele 19:30 la Cinema Patria din Bucuresti. Biletele s-au pus in vanzare la Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si Humanitas, reteaua magazinelor Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Inmedio si online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro Biletele au pretul unic de 75 de ron, iar in acest moment o mare parte dintre acestea s-au epuizat deja. Pentru lojele 1-5 nu mai sunt deloc bilete, cele mai multe bilete fiind disponibile acum la parter. Trupa implineste in 2015 15 ani de activitate si s-au gandit sa ii impresioneze pe fani cu un concert numit Noapte Calda, titlu inspirat desigur de colaborarea cu Sore, care a cucerit toate topurile muzicale din Romania.

Bere Gratis, trupa care prin muzica transmite mesaje despre incredere, speranta, dorinta si dragoste, face publicul sa le simta la aceiasi internsitate si reuseste sa captiveze audientele la fiecare aparitie, in care interpretarea live a fiecarei melodii are propria personalitate.

Noapte calda videoclip

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: