Corina vrea să-şi lanseze o linie proprie de uniforme!

Date:

„Am fost de mică pasionată de modă. Am purtat uniformă, dar la un moment dat am început să mă îmbrac foarte în trend. Am fost o dată cu tocuri şi m-a trimis acasă. Dacă umblam cu buzunarele întoarse, dirigintele mă trimitea acasă pentru că el considera extravagantă ţinuta mea”, a mărturisit Corina.

Binecunoscuta cântăreaţă şi interpreta piesei „No Sleepin”, Corina a declarat, în cadrul emisiunii „Bine Dimineaţa” de la Radio 21, că apreciază propunerea deputatului Cezar Preda de a susţine obligativitatea uniformelor în toate şcolile din această toamnă.

Deşi e considerată un style-icon pentru adolescenţi şi susţine libertatea exprimării personalităţii prin modă, vedeta e de părere că unii „au
luat-o razna cu stilul vestimentar”.

„Uniformele de pe vremuri erau urâte, realizate din materiale supraelastice. Acum, să porţi uniformă mi se pare o idee chiar drăguţă. Aş putea face un business din asta. Domnul care s-a gândit la asta mi-a făcut un bine. Aş putea realiza o linie proprie de uniforme, pe care să le comercializez pe site, să fie ca un fashion ID”, a adăugat Corina.

Şi pentru că Ioana este principala susţinătoare a acestei afaceri, celebra cântăreaţă i-a promis acesteia că prima uniformă va fi croită special pentru ea, spre bucuria colegilor de emisiune, care speră să o vadă pe Ioana cu o fustă cât mai scurtă. Bogdan aşteaptă cu nerăbdare şi petrecerea cu uniforme la Radio 21, după ce Corina a promis că va face câte una pentru toată lumea.

Corina este considerată de mulţi tineri cea mai trendy artistă din România. Cântăreaţa a lansat la începutul acestui an clipul piesei NO SLEEPIN, în care dansează la bară îmbrăcată într-un corset negru, conturându-şi astfel imaginea funk-burlesque. Vedeta promovează un stil îndrăzneţ, care nu se traduce, însă, printr-un comportament indecent. În opinia ei, socializarea nu se face în baruri, când există o mulţime de locuri cool în care se poate asculta muzică bună, iar şcolile ar trebui să fie un mediu sigur, care să-i ferească pe copii de droguri.

Sursa: REALITATEA.NET

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...