Corina vrea să-şi lanseze o linie proprie de uniforme!

Date:

„Am fost de mică pasionată de modă. Am purtat uniformă, dar la un moment dat am început să mă îmbrac foarte în trend. Am fost o dată cu tocuri şi m-a trimis acasă. Dacă umblam cu buzunarele întoarse, dirigintele mă trimitea acasă pentru că el considera extravagantă ţinuta mea”, a mărturisit Corina.

Binecunoscuta cântăreaţă şi interpreta piesei „No Sleepin”, Corina a declarat, în cadrul emisiunii „Bine Dimineaţa” de la Radio 21, că apreciază propunerea deputatului Cezar Preda de a susţine obligativitatea uniformelor în toate şcolile din această toamnă.

Deşi e considerată un style-icon pentru adolescenţi şi susţine libertatea exprimării personalităţii prin modă, vedeta e de părere că unii „au
luat-o razna cu stilul vestimentar”.

„Uniformele de pe vremuri erau urâte, realizate din materiale supraelastice. Acum, să porţi uniformă mi se pare o idee chiar drăguţă. Aş putea face un business din asta. Domnul care s-a gândit la asta mi-a făcut un bine. Aş putea realiza o linie proprie de uniforme, pe care să le comercializez pe site, să fie ca un fashion ID”, a adăugat Corina.

Şi pentru că Ioana este principala susţinătoare a acestei afaceri, celebra cântăreaţă i-a promis acesteia că prima uniformă va fi croită special pentru ea, spre bucuria colegilor de emisiune, care speră să o vadă pe Ioana cu o fustă cât mai scurtă. Bogdan aşteaptă cu nerăbdare şi petrecerea cu uniforme la Radio 21, după ce Corina a promis că va face câte una pentru toată lumea.

Corina este considerată de mulţi tineri cea mai trendy artistă din România. Cântăreaţa a lansat la începutul acestui an clipul piesei NO SLEEPIN, în care dansează la bară îmbrăcată într-un corset negru, conturându-şi astfel imaginea funk-burlesque. Vedeta promovează un stil îndrăzneţ, care nu se traduce, însă, printr-un comportament indecent. În opinia ei, socializarea nu se face în baruri, când există o mulţime de locuri cool în care se poate asculta muzică bună, iar şcolile ar trebui să fie un mediu sigur, care să-i ferească pe copii de droguri.

Sursa: REALITATEA.NET

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...