MefX – Bicicleta (Videoclip regizat de Spike )

Date:

MefX bicicleta

MefX lanseaza astazi clipul piesei Bicicleta filmat in parcul Herastrau din Bucuresti. Textul piesei este scris de MefX si asa cum a declarat in pauza dintre filmari este vorba de o piesa “de vara”, relaxata. Personal percep aceasta piesa si ca o “campanie” de imagine ce isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos prin plimbarea in aer liber pe bicla. In acelasi timp daca vorbim la modul serios de plasarea de produse in clip apar bicicletele Pegas dar si si o marca de chipsuri.

„Este o piesa despre biciclete pe care am facut-o acum vreo 3 ani si am asteptat momentul sa o lansam. La filmari a trebuit sa stapnesc o “bestie” de bicicleta, a scos “untul” din mine, e imensa „a declarat MefX.

Muzica a fost compusa de MefX si Șerban Cazan, astfel putem observa din nou faptul ca echipa de la Okapi si HaHaHa colaboreaza foarte bine. Clipul a fost regizat de Spike de la Evil Twin Studio iar  D.O.P a fost Tudor Panduru.

MefX  Bicicleta

La filmarea videoclipului au fost prezentii si colegii lui MefX de la Okapi Sound: Grasu XXL, Guess Who, Nane şi Maximilian. Grasu XXL a mărturisit despre noua piesă a lui Mefx:

Ultimul lui single, asta cu Bicicleta, e foarte grav. E o melodie foarte caterincă, de relax, de vară, cum numai el ştie să facă. MefX a muncit de foarte mult timp la aceasta piesa , facem ce ne place, cum ne place noua si o facem independent „a spus Grasu XXL pentru 1 Music.

Cu MefX am facut cunostinta cu adevarat in 2011, atunci cand a lansat impreuna cu Maximilian clipul piesei Sophie care a devenit in cateva luni un super hit, iar in urma cu un an MefX a lansat tot alaturi de Maximilian piesa Spune-mi ce vrei.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...