Doddy feat. Adeline – Iti va fi dor ( piesa noua si videoclip )

Date:

Doddy  Iti va fi dor
Doddy Iti va fi dor

Doddy  Iti va fi dor este o piesa din categoria „amintiri din copilarie” , piesa scrisa despre momentele in care grijile stateau departe de adultul de astazi. Sentimentul de regret este prezent in versurile piesei, astfel ca publicul tinta este reprezentat de cei aflati in generatia lui Doddy, care pot intelege mesajul piesei. Textul este scris de Doddy, iar muzica a fost compusa de Muzica: Ionescu Ovidiu Dorin (Dorian Oswin) / Claudiu Dumitru Polk (Doddy)

Doddy: „In videoclipul piesei „Iti va fi dor” ne-am propus sa reamintim prin imagini cu obiecte si obiceiuri intalnite foarte rar sau chiar deloc in prezent, ca orice generatie noua va schimba tot ceea ce s-a construit intr-o lume veche. Bine inteles, am avut din nou placerea de a lucra cu Richard Stan si Claudiu Stan. Evolutia lor in materie de video este direct proportionala cu evolutia mea muzicala. Ma bucur ca exista o echipa care a inteles viziunea fiecarei melodii de la inceputul carierei mele pana in prezent… se numeste Vision Production.”

Doddy  Iti va fi dor

Adeline: „Sunt foarte entuziasmata ca azi lansam videoclipul single-ului Iti va fi dor, pentru ca piesa asta e una cu totul speciala in care se vor regasi generatii intregi de oameni. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu Doddy care, din punctul meu de vedere, este un artist complet. Multumesc echipei mele de la Mango Records, echipei MusicExpertCompany, dar si Vision Production pentru frumosul clip!”.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...