Jasmine Saraj feat. Yoyo – De povestit

0
2248
Jasmine Saraj De povestit
Jasmine Saraj De povestit
Jasmine Saraj  De povestit
Jasmine Saraj De povestit

Jasmine Saraj face parte din noua generatie de artisti din Romania; adolescenti care vorbesc pe limba adolescentilor de astazi; atat Jasmine  si Yoyo sunt doua pustoaice simpatice care isi propun sa atraga atentia publicului.

Jasmine Saraj de povestit videoclip

Piesa lansata de Jasmine Saraj de povestit  feat. Yoyo a fost compusa de  Chirinciuc Ion, Adriana Rusu, Soriun Adrian Seniuc, Alexandra Tirtirau, Anastasia Sandu ( muzica ) iar textul este scris de  Anastasia Sandu. Pentru acest videoclip de imaginea fetelor s-au ocupat: Make-up artist : Romelia Pelin, iar  Alex s-a ocupat de fotografii. Proiectul video este realizat de catre Alex Ceausu.

Jasmine Saraj are 16 ani si este eleva la doua licee: Mark Twain International School si eleva externa a Colegiului de muzica „George Enescu” Bucuresti. Din 2012, prezinta festivalul anual „Mamaia copiilor”, transmis in direct pe TVR 1 si din 2010 prezinta Festivalul international „Music for kids”, ce are loc in Iasi. In plus, tanara artista face parte din trupa de actorie MIDACRIS,

Yoyo s-a facut remarcata in cadrul show-ului Next STAR, unde a interpretat o piesa semnata de Eminem. Ulterior ea a fost cooptata alaturi de o echipa de producatori talentati ce i-au facilitat accesul in lumea muzicala precum si lansarea pieselor originale.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: