Jasmine Saraj feat. Yoyo – De povestit

Date:

Jasmine Saraj  De povestit
Jasmine Saraj De povestit

Jasmine Saraj face parte din noua generatie de artisti din Romania; adolescenti care vorbesc pe limba adolescentilor de astazi; atat Jasmine  si Yoyo sunt doua pustoaice simpatice care isi propun sa atraga atentia publicului.

Jasmine Saraj de povestit videoclip

Piesa lansata de Jasmine Saraj de povestit  feat. Yoyo a fost compusa de  Chirinciuc Ion, Adriana Rusu, Soriun Adrian Seniuc, Alexandra Tirtirau, Anastasia Sandu ( muzica ) iar textul este scris de  Anastasia Sandu. Pentru acest videoclip de imaginea fetelor s-au ocupat: Make-up artist : Romelia Pelin, iar  Alex s-a ocupat de fotografii. Proiectul video este realizat de catre Alex Ceausu.

Jasmine Saraj are 16 ani si este eleva la doua licee: Mark Twain International School si eleva externa a Colegiului de muzica „George Enescu” Bucuresti. Din 2012, prezinta festivalul anual „Mamaia copiilor”, transmis in direct pe TVR 1 si din 2010 prezinta Festivalul international „Music for kids”, ce are loc in Iasi. In plus, tanara artista face parte din trupa de actorie MIDACRIS,

Yoyo s-a facut remarcata in cadrul show-ului Next STAR, unde a interpretat o piesa semnata de Eminem. Ulterior ea a fost cooptata alaturi de o echipa de producatori talentati ce i-au facilitat accesul in lumea muzicala precum si lansarea pieselor originale.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...