Piesa noua Pepe si Jimmy Dub- Iubire ca niciodata

Date:

iubire-ca-niciodata-cover-art-cd

Pepe este pe val, atat prin emisiunile tv la care participa in calitate de invitat/jurat cat si prin numarul mare de concerte pe care le are in aceasta perioada. Artistul ne surprinde din nou cu o colaborare inedita cu prietenul nostru Jimmy Dub de la Rappin’ On Production . Piesa Iubire ca niciodata este compusa de Connect-R, Pepe atat muzica cat si versuri si a fost lansata de Pepe Latin Music, casa de productie a artistului.

 Jimmy Dub a adaugat: “De cand am auzit pentru prima oara in studio “Iubire ca niciodata” mi-am dorit foarte mult sa-mi pun amprenta pe acest single pentru ca ma regasesc in mesajul piesei. Oricum este o mare onoare pentru mine colaborarea cu Pepe in primul rand fiindca il respect si il apreciez atat ca si artist cat si ca om. In rest, sunt sigur ca “Iubire ca niciodata” va fi unul dintre cele mai ascultate track-uri ale acestui sfarsit de an si probabil primul hit al lui 2014.”

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...