Cati bani a facut Connect-R vara asta?

Date:

Se spune ca „cine se scoala de dimineata ajunge departe”. In acest caz am putea sa adaptam un pic zicala cu : ” Cine nu doarme vara face bani”...si bani frumosi, asa cum este cazul lui Stefan Mihalache aka Connect-r. Artistul a lansat pe 1 mai piesa „Vara nu dorm”, piesa ce a avea sa devina hitul acestei veri. Piesa a stat numeroase saptamani pe prima pozitie a topurilor si i-a adus artistului de la  Rappin On cantari in numar considerabil. Conform ziarului Libertatea când şi-a făcut bilanţul financiar, solistul a constatat ca în conturile lui au intrat, în ultimele luni, 140.000 de euro. In urma cu ceva timp Connect-R spunea ca familia lui este in pragul de a fi evacuata din casa, astfel ca cel mai frumos cadou pe care i l-a facut mamei sale a fost acela de a-i cumpara o casa.

I-am luat o casa pentru ca in copilarie am schimbat vreo cinci scoli si vreo cinci cartiere din cauza faptului ca ajungeam sa stam prost cu banii si trebuia sa ne mutam. Mama a inceput sa planga, stia ca o sa piarda casa din 1 Mai, pentru ca noi am fost pacaliti cu case nationalizate. Acum suntem intr-un proces cu proprietarii. Mama, saraca, nu a indraznit sa-mi ceara nimic si atunci m-am decis sa-i cumpar o casa tot in 1 Mai, doar sa o vad pe ea fericita”, i-a relatat cantaretul Florentinei Fantanaru la Antena 2.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

  1. […] Se spune ca “cine se scoala de dimineata ajunge departe”. In acest caz am putea sa adaptam un pic zicala cu : ” Cine nu doarme vara face bani”…si bani frumosi, asa cum este cazul lui Stefan Mihalache aka Connect-r. Artistul a lansat pe 1 mai piesa “Vara nu dorm”, piesa ce a avea sa devina hitul acestei veri. Piesa a stat numeroase saptamani pe prima pozitie a topurilor sI i-a adus artistului Rappin On cantari in numar foarte mare. Conform ziarului Libertatea Când şi-a făcut bilanţul financiar, solistul şi-a frecat mâinile fericit, căci în conturile lui au intrat, în ultimele luni, 140.000 de euro. In urma cu ceva timp Connect-R spunea ca familia lui este in pragul de a fi evacuat-a din casa, astfel ca cel mai frumos cadou pe care i l-a facut mamei sale a fost acela de a-i cumpara o casa. I-am luat o casa pentru ca in copilarie am schimbat vreo cinci scoli si vreo cinci cartiere din cauza faptului ca ajungeam sa stam prost cu banii si trebuia sa ne mutam. Mama a inceput sa planga, stia ca o sa piarda casa din 1 Mai, pentru ca noi am fost pacaliti cu case nationalizate. Acum suntem intr-un proces cu proprietarii. Mama, saraca, nu a indraznit sa-mi ceara nimic si atunci m-am decis sa-i cumpar o casa tot in 1 Mai, doar sa o vad pe ea fericita”, i-a relatat cantaretul Florentinei Fantanaru la Antena 2. sursa:R4fun […]

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...