Smiley – Acasa (Videoclip)

0
1208

smiley_acasa

Mult asteptatul single al lui Similey – Acasa vine in premiera cu un  videoclip realizat de Video Production. Melodia a fost scrisa de artist impreuna cu Serban Cazan si Micu Dorian.  Acasa face parte din noul album al lui Smiley care va fi lansat in 23 octombrie pe smileyonline.ro.

Videoclipul prezinta “casa” asa cum o vede Smiley, printre oameni optimisti, visatori si increzatorii in propriile forte.

“Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii”, declara Smiley.

Play:

Despre album artistul a declarat: “Intregul album <Acasa> este o dezlantuire creativa pentru mine; 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura, la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor“.

Tot pe site-ul smileyonline.ro utilizatorii au posibilitatea de a asculta fragmente din urmatorul album, dar si de a urmari non-stop prin live streaming ce se intampla in studiourile HaHaHa Production.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: