Concurs foto 2016; Tema este ImprEUna

Date:

Ambasada Olandei s-a gandit sa le faca o surpriza pasionatilor de fotografie, amatori sau profesionisti si sa organizeze un concurs foto. Fotografia trebuie sa exprime, printr-o imagine, ce înseamnă pentru ei ideea de ÎmprEUnă. Marele premiu este o cameră foto Sony Alpha A6000 și va fi înmânat de E.S. Ambasador al Olandei, Stella Ronner-Grubačić, cu ocazia ceremoniei care va marca sfârșitul Presedinției Europene, la finalul lunii iunie.Concurs foto 2016

Concurs foto 2016

“Au fost înscrise până acum multe fotografii minunate, care subliniază creativitatea românilor. Mai sunt doar 20 de zile în care îi invităm pe toți tinerii talentați să ne suprindă. M-am convins deja că atunci când românii și olandezii își unesc forțele, ies lucruri minunate”, a declarat E.S. Ambasador al Olandei Stella Ronner-Grubačić.

Pe lângă premiul I, organizatorii vor oferi și alte două premii constând în vouchere în valoare de 300 Euro și 150 Euro, cu care pot fi achiziționate produse foto. Iar cele mai bune 20 de fotografii vor face parte dintr-o expoziție organizată de Ambasada Olandei.

Competiția va fi jurizată de figuri publice din mediul cultural, artistic, academic și de afaceri: E.S. Ambasador al Olandei Stella Ronner-Grubačić, Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank România, John McConnico, Fotojurnalist, premiat cu premiul Pulitzer și World Press Photo. Detalii aici

Foto: www.nyest.hu/

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...