Andreea Banica feat Shift – Rupem Boxele (Videoclip)

0
2266

Untitled-3

Videoclipul Rupem Boxele, a fost filmat acum aproximativ o sapatamana, daca doriti imagini le puteti viziona aici. Si era si timpul pentru a aparea videoclipul oficial al piesei Rupem Boxele, in care un rapper, un constructor, o profesoara si un tocilar se intalnesc intr-un loc inedit, iar Andreea Banica atrage toate privirile cu un look sexy si miscari provocatoare.

Videoclipul este regizat de catre Marius Olteanu si a fost filmat in fosta casa Big Brother si ii prezinta pe cei 2 artisti, Andreea Banica si Shift, alaturi de personaje colorate si pline de energie. Actiunea devine incendiara cand Andreea urca pe o super motocicleta, editie limitata. Ritmurile explozive ale piesei cuceresc pe oricine, inclusiv pompierul venit sa racoreasca atmosfera se alatura party-ului energizant.

 Pentru look-ul sexy din videoclipul  Rupem boxele, Andreea Banica a colaborat cu Maria Calinescu si Cristina Diaconu, iar tinutele fresh se potrivesc cu ritmurile antrenante ale single-ului compus de catre Laurentiu Duta si Gabriel Huiban. Vocea calda a Andreei se imbina perfect cu partea de rap a lui  Shift si ii confera piesei un aspect urban.

Cele mai recente piese ale Andreei Banica suna: “Love In Brasil” si “Samba”, „Could U” “In lipsa ta”. Shift ne-a surprins, inca de la primele aparitii pe scena muzicala romaneasca, cu piese cool si colaborari de exceptie. Recent, artistul a lansat un featuring cu Vizi Imre pentru piesa „Dupa ani si ani” si a facut toate doamnele si domnisoarele sa urce „Sus pe toc”, hitul lansat in colaborare cu Marius Moga.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: