Andreea Balan si Ralfo – Toata lumea se combina ( videoclip )

Date:

Piesele “de sezon estival” déjà au fost lansate pana acum si mai avem doar 3 saptamani de vara din punct de vedere calendaristic, insa Andreea Balan si Ralfo nu au dorit sa lase duetul lor lor fara videoclip. Piesa “Toata lumea se combina” beneficiaza de un videoclip lansat pe libertartea.ro si care contine cel putin cateva clisee 😉 Scena cand gasca merge spre mare si in drum vad cativa tineri care fac cu mana este atat de clasica si vazut-o in multe clipuri de-a lungul timpului. Regia clipului este semnata de Florin Babei si este produs de OnX Media & GFS Production.

“La filmari ne-am distrat copios! Cum putea fi altfel, cand am avut muzica, dans si oameni decalitate in jurul nostru? “Toata lumea se combina” este o piesa care insufla energie, optimism siiubire, si prin povestea creata pentru videoclip, am reusit sa ilustram exact acest lucru ”, declara  Andreea Balan.

Andreea Balan Toata lumea se combina videoclip

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...