Anda Adam – Poate Fata (Videoclip)

0
1748

Anda-Adam-Poate-fata

Anda Adam lanseaza noul si mult-asteptatul sau single: Poate Fata.  Piesa Poate Fata este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production,  Poate Fata este un adevarat imn al femeilor puternice si independente.

Videoclipul este regizat de Florin Botea (Rival Film), si reuseste sa transmita exact imaginea cu care Anda si-a sedus ani la rand publicul si a cucerit top-urile: look-ul sexy, atitudinea efervescenta si in acelasi timp extrem de provocatoare, toate facand din  Poate Fata  hit-ul verii 2014. 

Actiunea are loc intr-o fosta platforma industriala unde o regasim pe artista la volanul unui superb Ferrari negru. Langa Anda isi fac aparitia o serie de dansatoare sexy cu zambete sfidatoare alaturi de care se distreaza calarind un taur mecanic. Cadrele se succed intr-o maniera spectaculoasa, iar Anda ne este prezentata in diferite tinute inedite.

Ma simt perfect cantand piesa asta pentru ca e o piesa foarte energica, exact ca si mine. Sunt genul de femeie care intotdeauna a considerat ca trebuie sa isi ajute barbatul, familia, sunt o familista convinsa. Ma regasesc foarte bine in mesajul piesei, niciodata nu am refuzat sa intind o mana de ajutor, cu atat mai mult barbatului de langa mine. Asadar nu e o ironie, e un mesaj pozitiv pe care femeile il adreseaza barbatilor“, a declarat Anda Adam.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: