Cum sa faci bani usor ….si sa te distrezi in acelasi timp?

Date:

Acum cateva zile am citit un articol interesant si haios in acelasi timp pe uirebit.ro, despe cuvintele cheie tastate de oameni pe Google. Cuvinte care ii „conduc”  pe utilizatori catre un anumit  site.  Articolul era  cu adevarat haios, dar avea si o latura serioasa in acelasi timp; unii oameni cauta „Vreau sa mor”, iar altii cauta Vreau sa fac bani sau  Vreau sa fac bani usor. Deci, romanii sunt o parte deschisi catre viata, supravietuire, iar altii vor sa-si incheie socotelile cu viata si cauta „Vreau sa mor”.  Pentru cea de-a doua categorie…nu prea am multe sa le spun; decat ca „Viata e frumoasa, e fun…iar daca crezi ca vrei sa mori si cauti pe google asta ….mai bine ai cauta un loc linistit unde sa te muti si sa renunti la tot …e ca si cum iti „ucizi” vechea viata si o iei de la inceput. Renunti la sotie, copii, job, prieteni si o iei de la inceput. E cea mai buna solutie. Zic eu.

Pentru cei care dau cautare pe google Vreau sa fac bani am un sfat; puneti-va minte la contributie si castigati bani usor si in acelasi timp va distrati si castigati …nu doar bani, ci si prieteni.

Jocul de Poker a devenit o modalitate usoara si relaxanta de a castiga bani….

 In ultimii ani foarte multi romani au castigat bani din poker, atat din pokerul online cat si din competitiile in cadrul carora  jucatorii se intalnesc  la masa de joc face2face. Este o modalitate fun care va poate aduce castiguri substantiale. In plus am observat ca multi tineri isi petrec timpul hoinarind pe internet fara o directie anume, fara sa isi urmeze pasiunile si fara sa faca nimic care sa le aduca venituri acum sau in viitor. Din punctul meu de vedere unele jocuri sunt mai mult decat o modalitate de distractie si iti testeaza capacitatiile intelectuale. Pokerul este un joc doar pentru cei care se „joaca”, cei care il trateaza cu seriozitate este un joc al mintii. Pokerul a fost acceptat  în 2010 de Asociaţia Mondială a Sporturilor Minţii, alături de şah, bridge sau go.


Anton Ionel in varsta de  44 de ani a castigat  două milioane de dolari  în 2011 din Poker

El a declarat in legatura cu jocul de Poker:

„Din experienţa mea de până acum, pot spune că norocul la poker în sistemul Texas Holdem are o proporţie de maximum 10%. Restul de 90% e bazat pe matematică, psihologie şi disciplină. Cine se bazează mai mult pe noroc n-o să facă niciodată performanţă în acest joc, n-o să aibă realizări”. Să luăm un caz concret. Pe masă sunt trei cărţi un 8, un 9 şi un 10. Eu am în mână un popă şi o damă. Ce şanse am eu să-mi intre un valet ca să fac o chintă. Păi, dacă sunt patru valeţi în pachetul de cărţi, rezultă că eu am 16% şansă de câştig, ceea ce e foarte puţin. Eu întotdeauna îmi calculez matematic şansele de câştig. În general, plusez doar pe cărţi unde am şanse de câştig de peste 40%. Cei care mă cunosc ştiu că, atunci când plusez toţi banii, e de rău”, a declarat el pentru EVZ

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...