„Daruieste un Zambet” pentru copii. Un proiect Escape CREW

Date:

Gasca de la Escape Crew s-a gandit sa le ofere copiilor de 1 iunie dintr-un centru de plasament din Bucuresti o surpriza. Ei vor stange hainute si jucarii ce le vor darui copiilor si in acelasi timp le vor oferi si o mica demonstratie din ce stiu ei sa faca cel mai bine si anume sa danseze. Campania Escape este organizata cu sprijinul Redactiei 4fun, ROEVENTS, PresaInBlugi, TrupeDeDans, Gradinita Little Team.

Am stat de vorba cu Alex aka Fido despre acest proiect:

De unde a pornit acest proiect prin care sa oferiti hainute si cadouri copiilor dintr-un centru de plasament?

 Din dorinta de a ajuta si pe semenii nostri care sunt intr-o situatie mai putin placuta, atat moral cat si material. Pe aceasta cale  facem un apel catre toate persoanele care pot oferii putin din ce au; hainute jucari  si orice considera ei ca poate aduce un zambet unui copil care , chiar are nevoie de noi, pentru ca suntem oameni si trebuie sa dam dovada ca noi tinerii nu suntem asa cum multi ne considera. Toti avem o inima si trebuie sa stim cui sa o impartim, noi ne-am decis sa le-o oferim celor care chiar au nevoie de o inima din partea fiecaruia.
Considerati ca este si de datoria tinerilor sa propuna astfel de proiecte?

Desigur, de ce nu?, fiecare dintre noi ar trebuie sa ajute din putinul lor si alte persoane care chiar au nevoie de ajutorul lor, se putea fi invers, si si-ar dori si ei la randul lor sa fie ajutati de altii, deci efortul merita, zic eu.

Cum considerati ca pot fi ajutati  copii din centrele de plasament pentru a se integra in societate?
Consider ca pentru un astfel de ajutor, nu este nevoie de X persoane, ci de unul macar care sa le ridice moralul incat singuri isi pot usor, usor creea un mic viitor pentru ei, nascut din vointa lor, si normal din partea multor persoane sprijin material atat cat si intregrati intr`o scoala de zi.

 Credeti ca infiintarea unor cursuri de dans in aceste centre ar putea fi o sulutie?

Desigur, despre cum stiti voi cei de la redactie foarte bine, noua ne face placere sa ne implicam in astfel de proiecte, pentru un zambet chiar daca este pentru o zi, pentru cei cu nevoi speciale.
 Ce se va intampla efectiv ? In ce centru va merge gasca de la escape crew?

Momentan, sincer nu ne-am decis inca pentru ca sunt foarte multe dar, noi incepem sa strangem hainute,jucarii si tot ce se poate, sa fie util celor nevoiasi, chiar mai mult in momentul in care o sa ne decidem, o sa aflati primii, si da o sa avem o reprezentatie cu cei de la studioul de dans ESCAPE CREW, in cadrul evenimentului caritabil organizat de noi si  mai mult, o sa le pregatim si un mic concurs intre ei , unde vor castiga premii oferite de partenerii nostri cat si de noi Escape Bucuresti.

Le veti preda si o coregrafie demostrativa? nu de alta dar ca sa vada cu cine au de-a face :))
Desigur , asta in mod cert, si ne-am bucura sa participe cat mai multi posibili, si ce-i mai buni descurcareti vor primii abonamente gratuite pe timp nelimitat, la studioul de dans Escape Bucuresti.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...