Arsenie este castigatorul festivalului Vina del Mar din Europa

Date:

arsenie

Arsenie Todiras (fostul membru al trupei O-zone), a fost desemnat primul castigator din Europa de Sud-Est al show-ului urmarit de peste 100 de milioane de persoane din 60 de tari din America si Europa, Vina del Mar.

Desfasurat in perioada 23 – 28 februarie 2014 in Chile, concursul, aflat la a 55-a editie, a adus pe aceeasi scena artisti din intreaga lume. Arsenie a reprezentat Romania cu piesa „Rumadai” si a ocupat prima pozitie, dupa numarul voturilor de la cele mai importante radiouri din Chile, fiind desemnat cel mai bun interpret.

Festivalul Vina del Mar aduna in fiecare an, pe langa artisti talentati din intreaga lume, un public impresionant si 2 premii consistente, iar la finalul celor 6 zile de concurs, juriul desemneaza 2 castigatori: „Cea mai buna piesa” si „Cel mai bun interpret”.

De-a lungul timpului au participat la Vina del Mar nume importante ale muzicii internationale precum Gloria Gaynor, Elton John, Jonas Brothers, Daddy Yankee, Romeo Santos, Gloria Trevi, Wisin & Yandel sau Pablo Alboran, iar printre cei de anul acesta se numara Ricky Martin, Laura Pausini sau Rod Stewart.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...