Shakira feat. Rihanna- Can’t Remember to Forget You (videoclip)

0
1774

shakira-rihanna-can t-remember-to-fotget-you

Can`t remember to forget you este single-ul pentru care cele doua canterete sexy au decis sa colaboreze. Videoclipul s-a filmat intr-o casa cu iz francez, si este unul foarte provocator si “hot”. De regie s-a ocupat Joseph Kahn,  alaturi de care Riri a lucrat pentru clipul Love the Way You Lie, iar Britney Spears la Womanizer si Stronger.

Shakira a spus ca a ales-o pe Rihanna pentru aceasta colaborare pentru ca Can`t remember to forget you imbina atat muzica reggae cat si cea rock, Rihanna fiind persoana perfecta pentru aceasta colaborare. Single-ul reprezinta cel de-al zecelea material de studio al frumoasei Shakira.

Viitorul ei material, va fi lansat pe 25 martie, se va intitula Shakira, un trend pe care l-am tot vazut in ultima perioada – Avril Lavigne, Demi Lovato, Beyonce, toate au ales sa isi intituleze albumele cu propriul nume. Discul va include un pic de rock, un pic de folk, un pic de reggae si bineinteles dance.

Shakira a lansat si o versiune in spaniola, special gandita pentru fanii ei latino, o puteti asculta  mai jos: Nunca me acuerdo olvidarte.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: